Briefly in english
Porukkapaita.fi Paidat omalla painatuksella tai brodeerauksella

Pyydä meiltä tarjous! :)

Hinnoitteluun vaikuttavat tekijät

Kotisivuillamme ei ole mainittu tuotteiden ja painatusten hintoja,

sillä hinnoittelu riippuu niin monesta seikasta.

Hinnoittelemme työmme aina etukäteen, odottaen varmistusta, että hinnoittelumme on sopiva ja työ voidaan aloittaa. Meillä ei ole tapana lähettää yllätyslaskuja eikä laskuttaa enemmän kuin luvattu.

Hintaamme kuuluu digitaalinen painatus-simulaatio eli tilausvahvistus, johon kaikki tilaukseen kuuluvat tiedot laitetaan. Tilausvahvistuksesta näet merkkausten koot, värit ja paikat.

Tilausmäärä

Hinta riippuu yhteistilausmäärästä, määräluokat ovat 10-14 kpl, 15-19 kpl, 20-29 kpl, 30-49 kpl, 50-69 kpl, 70-99 kpl, 100-199 kpl, 200-299 kpl jne.

Yhteistilausmäärään lasketaan kaikki tilattavat tuotteet, esim. 10 lippistä + 10 hupparia + 10 t-paitaa = yhteistilausmäärä 30 tuotetta.

Valitsemanne tekstiilit

Vertaillessasi useammasta paino- paikasta otettuja tarjouksia, hinnan lisäksi kannattaa ottaa huomioon käytettävän paino- tekniikan laadun lisäksi tekstiilien laatu. me panostamme asiakaspalveluun mm. tekemällä työstä kattavan tilausvahvistuksen eli painatus-simulaation. hintaamme kuuluu myös sovituspalvelu. lisäksi tuotteillam- me on laatutakuu.

Minimitilausmäärämme on 10-40 tuotetta, riippuen painotekniikasta. Tähän voi kuulua eri tuotteita, eri väreissä ja eri kokoisina. Tilausmääristä voidaan joustaa jatkotilauksissa.

 

Eri tekstiilit ovat eri hintaisia. Laatu kasvaa hinnan mukana ja aina ei välttämättä kannata valita sitä edullisinta. Ihan halvimpia tuotteita, jotka eivät kestä, emme myy ollenkaan.

Painamme myös asiakkaan omiin paitoihin, mikäli tekstiili kestää painamisen ja/tai tuotteeseen voidaan tehdä pysyvä painatus. Esikutistathan tällöin tuotteet ennen painoon tuontia!

 

Omat tekstiilit toimitetaan meille valmiiksi laskettuina ja tarkistettuina. Laskeminen, lajittelu ja laadun tarkistus voidaan tehdä myös meillä, tuntilaskutettavana lisätyönä.

TILAAMINEN

Merkkaustekniikka

Suosittelemme asiakkaillemme aina mielestämme parasta tekstiilin merkkaustekniikkaa painovärien määrän, mahdollisten liukuvärien, painatuksen koon ja tilausmäärän mukaan. Jos siis painatustekniikat eivät ole sinulle tuttuja, ei huolta, myyjämme ovat sitä varten!

Merkkaustekniikoissa on jokaisessa omat mahdollisuutensa ja rajoitteensa, joten myyjämme ovat parhaita neuvomaan järkevimmän yhdistelmän ottaen huomioon mm. painettavan tekstiilin vaatimukset ja painettavan kuvion speksit.

Värimäärä, merkkauksen koko ja merkkausten määrä

Painatuksen hintaan vaikuttaa käytettävä värimäärä. Jokainen painoväri painetaan erikseen.

 

Jokainen painatus ja brodeeraus tehdään erikseen, joten luonnollisestikin painatukset eteen, taakse ja kumpaankin hihaan maksaa enemmän kuin pelkkä painatus rintapieleen.

Painatuksen koon vaikutus hintaan on painotekniikasta riippuvainen, mutta pääperiaatteena voidaan pitää sitä, että suuri painatus maksaa enemmän kuin pieni. Myös brodeerauksessa hinta määräytyy tikkimäärän mukaan ja mitä isompi brodeeraus, sitä enemmän tikkejä siihen menee. Hotmarkkauksen painohinnan kokoluokitukset:

• Pienikokoinen painatus noin alle 16 x 20 cm

• Normaalikokoinen painatus noin alle 20 x 24 cm

• Isokokoinen painatus noin alle 24 x 30 cm

tai alle 15 x 44 cm (esim. kokohihan painatus)

• Maksikokoinen painatus alle 38 x 44 cm

Painatuksen suunnittelutyö

Perustyö, jossa logosta työstetään painokelpoinen originaali, kuuluu hintaan. Fontitamme tekstit haluamaanne meiltä löytyvään fonttiin tarvittaessa myös samaan hintaan.

Lisälaskutettavaa työtä on esim. logon rakennus meillä vektorigrafiikaksi tai laajempi suunnittelutyö. Lisätyö tehdään aina vasta hyväksytyn tarjouksen pohjalta, ei "yllätyksenä".

tarjoamme myös laadukasta suunnittelua!

Tilauslistat

Tekstiilitilauksen otamme vastaan valmiina, selkeinä listoina paitamalleittain ja -väreittäin, esimerkkiksi:

B&C Exact 150 mustaa paitaa 10 x S ja 10 x M

sekä B&C Exact 190 women, väri atoll 5 x M ja 3 x L.

Tilauksen koostaminen sekavista erillisistä, pitkistä tilauslistoista tai useista eri dokumenteista voidaan tehdä myös meillä, tuntilaskutettavana lisätyönä.

Toimitustapa

Kuinka paljon siis esimerkiksi Posti ottaa pakettinne toimittamisesta - vai noudatteko, vai laitetaanko lähettipalveluna tuotteet tulemaan.

Pakkaamme tekstiilit aina oletusarvoisesti yhdelle taholle. Tekstiilien jaottelu ja lähetys monelle taholle laskutetaan tuntihinnastomme pohjalta.

Kannattamalla kotimaista työtä tuet työllistymistä Suomessa!

Yrityksemme on korkeimman luokituksen AAA-luottoluokitettu (Bisnode Finland 2015) ja

100% suomalainen, Espoon ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys ja tilaajavastuu.fi / luotettava kumppani.

Olemme mukana taistelemassa harmaata taloutta vastaan.

Porukkapaita.fi • asiakaspalvelu(ät)porukkapaita.fi • Laitathan painettavan kuvan tarjouspyyntösi liitteeksi! Kuunkehrä 2, 02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostoskeskus) • Avoinna arkisin kello 10-18, sovituskäynnit vain ajanvarauksella.

Monipuoliset ratkaisut

brändäystarpeisiisi!