Briefly in english
Porukkapaita.fi Paidat omalla painatuksella tai brodeerauksella

Pyydä meiltä tarjous! :)

Valitse painettavat vaatteet!

Sovituspalvelumme

Kilpailemme kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi hyvällä palvelulla, johon myös sovituspalvelu kuuluu. Sovittaminen edellyttääkin, että arviohinnoittelu on hyväksytty. Tällöin tulee myös kätevästi sovitettua tuotteita, jotka mahtuvat budjettiin.

Sovittamalla varmistut siitä, että tuotteet ovat sopivan värisiä, mieluisaa materiaalia ja oikean kokoisia. Suosittelemme aina sovittamaan / katsomaan näytteet ennen tilausta! :)

Arviohinnoittelu tehdään ennen sovitusta

Arviohinnoittelu tehdään tuotteista, jotka nettisivujemme perusteella vaikuttavat hyviltä, mutta tarjouksen teko ei sido teitä valitsemaan juuri kyseistä tuotetta tai tilaamaan. Tuotetta voidaan siis toki muuttaa ja hinnat päivittää vielä arviohinnoittelun jälkeenkin.

 

Kun arviohinta on hyväksytty, varmistamme ensin, löytyykö toivomianne sovitetuotteita heti näyttelytilastamme ja/tai pakkaamme sovitteet noudettavaksi/lähetettäväksi.

 

> Katso ohjeet tarjouspyyntöön.

 

Sovitus ja sovitteiden toimitusvaihtoehdot:

Sovittaminen meillä, sovitteiden nouto, postitus tai lähettitoimitus. Katso lisätiedot tältä sivulta.

Arviohinnoittelun jälkeen muista varata meille käyntiaika, jos haluat tulla sovittamaan! Näin parhaiten varmistumme siitä, että meillä on paikalla sovitettavaa ja asiakaspalvelija, mutta ei jotakuta toista asiakasta. :)

 

Toimita sovitetilauksen ohessa tiedot

• valitut tekstiilit (malli, värit, koot)

• yhteystietosi (yhdistyksen/yrityksen nimi, yhteyshenkilö, puhelinnumero, y-tunnus jne)

• sovitteiden toimitustapa

 

Jos valitset toimituksen postilla,

katso postituksen vaihtoehdot ja hinnat.

 

Arvokkaampia sovitepaketteja lähetettäessä tarkistamme asiakkaan luottotiedot etukäteen.

suosittelemme aina sovittamaan! Huomaathan, että jos sovitusta ei tehdä, vastuu on asiakkaan.

Huomaathan, että emme vaihda tai ota palautuksena jo painettuja, virheettömiä paitoja. Painatus ei

lähde irti, emmekä voi käyttää asiakaspainatuksilla olevia tuotteita mihinkään.

Emme arvioi asiakkaan kokoa mittojen tai valokuvien perusteella, kokojen päättäminen on siis aina tilaajan tehtävä.

Viallisten tuotteiden suhteen meillä toki on laatutakuu.

SOVITUSPALVELU

Sovitetekstiilit ja sovitusaika

Sovitusaika – tilaa ajoissa!

Koska sovitteita menee paljon ympäri Suomen, eivät halutut sovitteet ole aina talossa ja niitä joudutaan odottamaan jopa viikosta pariin viikkoon. Tilaa siis sovitteet meiltä ajoissa!

 

Sovitusaika on noin viikko.

Sovithan pidemmästä sovitusajasta kanssamme erikseen, mallitekstiileillämme kun on usein jo seuraava asiakas jonossa odottamassa niitä.

 

Useiden eri tuotteiden sovittaminen:

Jos haluat sovittaa useita erilaisia tuotteita, suosittelemme sovituskäyntiä meillä, jos se vain on mahdollista.

Sovitetekstiilien määrät, värit ja koot:

Meillä on sovitteita kustakin tuotteesta rajallinen määrä ja niille on paljon kysyntää. Siksi sovitteet  lähetetäänkin usein niin, että sovitettavaksi tulee kustakin tuotteesta esimerkiksi joka toinen koko. Sovitteita pyytäessä olemme iloisia, jos voitte kertoa, mitä kokoja haluatte ensisijaisesti sovittaa. Jos siis jo etukäteen tiedetään, että sovittajat ovat pienikokoisia, emme turhaan pakkaa mukaan suurimpia kokoja.

 

Kun paitaa on sovitettu, on se ”käytetty”, eikä sitä voi enää myydä. Sovitteemme ovatkin satunnaisia värejä tuotteista, sillä kokoahan voi sovittaa minkä värisestä paidasta tahansa, mutta pyrimme saamaan jossain muodossa toivomanne väriset tekstiilit mukaan.

sovitteiden värit:

Sovitteet ovat satunnaisia värejä tuotteista, mutta pyrimme saamaan jossain muodossa toivomanne väriset tekstiilit mukaan.

Sovitteiden toimitustavat

MAKSUTTOMAT

SOVITUSTAVAT:

• Sovitus tiloissamme (muista sopia aika)

• Sovitteiden nouto meiltä Espoosta

> Lisätiedot täältä.

TOIMITUSMAKSULLISET

SOVITUSTAVAT:

• Lähettitoimitus pk-seudulla

• Toimitus postipaketilla, postiennakolla

> Lisätiedot täältä.

SOVITTEIDEN PALAUTUS: Esim. tuomalla tai postittamalla > Lisätiedot täältä.

Sovitetekstiilit eivät ole myyntituotteita. Olemme ostaneet ne vain sovittamista varten, asiakkaidemme tekstiili- ja kokovalintaa helpottaaksemme. Keräilemme, kirjaamme ja pakkaamme sovitteet aina veloituksetta.

maksuttomatsovitukset

MAKSUTTOMAT SOVITUSVAIHTOEHDOT:

Sovitus tiloissamme, sovitteiden nouto tai pienten mallien postitus

SOVITUS JA TUOTTEISIIN
TUTUSTUMINEN TILOISSAMME:

 

Sovi kanssamme tapaamisaika ja

tule meille sovittamaan!

Meille voi tulla tutustumaan tekstiileihin ja kannustamme aina tutustumaan tuotteisiin ennen tilaamista. Meille on ensisijaisen tärkeää, että tuotteiden materiaali ja väri miellyttävät - ja käyttäjille tulee valittua sopivat koot.

 

Varaathan tapaamisajan etukäteen ja kerrot, mistä tuotteista ja väreistä olisit erityisesti kiinnostunut. Näin toimien tiedämme varata sinulle asiakaspalvelijan ja voimme jo etukäteen ottaa esille sopivia tuotteita sekä varmistaa, että toivomianne tuotteita on sillä hetkellä meillä - sekä varmistua siitä, ettei toinen asiakas ole varannut näyttelytilamme samaan aikaan.

 

HUOM! Saavuthan sovitustapaamiseen täsmällisesti, kaikki sovittajat kerralla! Sovitustapaaminen tiloissamme on noin puolen tunnin mittainen, jollei pidemmästä ajasta sovita erikseen. Meillä käy paljon asiakkaita, ja jotkut asiakastapaamiset eivät ole avoimia ja julkisia.

Tämän vuoksi asiakastapaamiset usein ketjutetaan peräkkäin, ei päällekkäin.

 

Muistathan myös kertoa etukäteen, mikäli haluat tutustumiskäynnin yhteydessä lainata sovitteita mukaasi!

 

> Lisätiedot: Tervetuloa sovittamaan!

SOVITTEIDEN JA TUOTE-
NÄYTTEIDEN NOUTO MEILTÄ:

 

Nouda meiltä sovitteet ja

sovita rauhassa tiimisi kesken!

Ilmoitathan ainakin pari arkipäivää etukäteen, jos haluat noutaa meiltä sovitteita, niin ehdimme pakata sovitepakan valmiiksi / varmistaa, että oikeat sovitteet ovat talossa (eikä jollain toisella asiakkaalla sovituksessa).

 

Tuotteet voit noutaa milloin vain aukioloaikojemme puitteissa, arkisin kello 10-18. Jos kuitenkin noutaessasi haluat tutustua muihin tuotteisiimme tilaamaasi keikkaa tai mahdollisia jatkotarpeitanne varten, varaathan tapaamisajan, niin varaudumme palvelemaan sinua.

 

Pienten mallituotteiden postitus

Pienten, yksittäisten mallituotteiden – kuten yksi t-paita tai kangaskassi – lähettäminen onnistuu myös kirjekuoressa. Tällöin emme veloita postimaksuja lähettämisestä.

Sovitustapaaminen tiloissamme on noin puolen tunnin mittainen, jollei pidemmästä ajasta sovita erikseen.

Muista sopia käyntiaika etukäteen! :)

postitus

TOIMITUSMAKSULLISET SOVITUSVAIHTOEHDOT:

Lähettitoimitus tai postipaketti lähimpään konttoriin

Pyydä meitä postittamaan sovitteet ja

sovita rauhassa tiimisi kesken!

Postitamme sovitteita ja/tai värimalleja ympäri Suomen. Sovitepaketti toimitetaan postiennakolla. Tämä summa on siis pelkkä Postin pakettikulu sekä verot, emme laskuta siis mitään pakkaamisesta tai postiin viennistä.

Lähettipalvelu pääkaupunkiseudulla!

Pääkaupunkiseudun yritysasiakkailla sovitus onnistuu myös lähettipalvelulla. Sen hinta on 25 euroa + alv / 20 kg / suunta. Toimitus on tällöin kello 9-16 välillä ja lähetti voi myös soittaa ollessaan lähellä. Laskutamme lähettipalvelun, vaikka sovittaminen ei johtaisi tilaukseen.

Postiennakon hinnat (Postille paketin toimittamisesta)

POSTIPAKETTIA VARTEN TIEDOT:

• Osoite

• Vastaanottajan nimi

• Kännykkänumero

palautus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postin toimipisteestä, postiennakolla maksaa (vuonna 2016) per paketti:

Alle 2 kg: 12,10 euroa + alv = 15 euroa sis alv.

Alle 5 kg: 13,50 euroa + alv = 16,74 euroa sis alv.

Alle 10 kg: 14,70 euroa + alv = 18,23 euroa sis alv.

Alle 15 kg: 18,20 euroa + alv = 22,57 euroa sis alv.

Alle 35 kg: 23,90 euroa + alv = 29,64 euroa sis alv.

Paketin voit noutaa lähimmän postitoimipisteesi aukioloaikoina.

 

Postiennakon summa eli postipaketin kulu maksetaan pakettia noudettaessa postista joko käteisellä tai esimerkiksi firman kortilla. Huom! Lähetämme sovitepaketit aina oletusarvoisesti postiennakolla, jollei toisin sovita!

 

Tämä postiennakko kattaa paketin lähettämisen (Postin palvelun) sekä verot. Postimaksuja ei palauteta tilauksen tapahduttua.

Muista tarkistaa ajankohtaiset pakettihinnat ja tarkemmat jakelutiedot Postin sivuilta www.posti.fi. Paketin jakeluajasta voit halutessasi olla yhteydessä suoraan Postiin.

 

Jos tilaaja on yritysasiakas, voimme laskuttaa postituksen myös tuotteiden laskutuksen

yhteydessä. Kerrothan meille, jos haluat toimittavan näin! Muutoin lähetämme tuotteet normaalin protokollan mukaan eli postiennakolla.

 

Laskutamme postituksen, vaikka sovittaminen ei johtaisi tilaukseen, joudummehan sen joka tapauksessa itsekin maksamaan Postille.

Sovitetekstiilit eivät ole myyntituotteita. Olemme ostaneet ne vain sovittamista varten, asiakkaidemme tekstiili- ja kokovalintaa helpottaaksemme. Keräilemme, kirjaamme ja pakkaamme sovitteet aina veloituksetta.

 

Postimaksut (sekä meiltä asiakkaalle että asiakkaalta meille) ovat asiakkaamme maksama kulu pakettien toimittajalle eli Postille tai ulkoiselle lähettipalvelulle. Toimitusmaksuitta pääset hakemalla ja tuomalla tuotteet meille - tai esimerkiksi käyttämällä yrityksesi omaa lähettiä.

 

Sovituksen jälkeen puramme paketit, siistimme tekstiilit ja palautamme ne ylläpitämäämme näyttelytilaamme veloituksetta. Sovituksissa siis oma työmme on asiakkaallemme ilmaista.

Sovitteiden palauttaminen porukkapaita.fi -palveluun

Sovitteet voit palauttaa meille millä tahansa tavoin. Jos palautat postitse, Posti veloittaa sinulta paketista toimitusmaksun.

 

Huomaathan, että sovitusaika on noin viikko. Voimme tarvittaessa pyrkiä sopimaan kanssanne myös pidemmän sovitusajan.

Sovitteet on palautettava uutta vastaavassa kunnossa. Älä sovita hikisenä! Varo myös, etteivät sovitteet sotkeudu meikkiin.

 

Palautumattomat tai selkeästi käytetyt sovitteet laskutamme hinnastomme mukaisesti.

SOVITTEIDEN PALAUTUSOSOITE

esim. tuomalla tuotteet tai postipakettina lähimpään postikonttoriin:

Designia Oy / Porukkapaita.fi

Kuunkehrä 2 (katutaso)

02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostoskeskus)

> Katso myös yhteystietomme-sivu.

mitoitus

Yleistä tekstiilimalleista ja mitoituksesta

Unisex-mallin vaatteet ovat aina väljiä tuotteita, joissa on pidempi helma ja esim. leveämmät hihat kuin muotoonleikatuissa tekstiileissä. Unisex-malliset vaatteet sopivat sekä miehille että naisille, mutta monessa tuotteessa unisex-tuote toimii miesten tuotteena ja sen rinnalla on ainoastaan naisten muotoonleikattu vaihtoehto erikseen.

 

Naisten muotoonleikatut tuotteet ovat leikkaukseltaan kapeampia ja yleensä unisex-mallia lyhyempiä. Naisten tekstiilit ovat usein myös ainakin jossain määrin joustavia ja vartalonmyötäisiä. Jos naisten muotoonleikatuista tuotteista ei löydy riittävän suurta kokoa, voidaan isoille tytöille valita unisex-malli tai miesten muotoonleikattu tuote, jos sellainen on valmistajan valikoimissa.

 

Miesten muotoonleikatut tuotteet ovat lähinnä normaalivartaloisten / pitkien ja kapeiden miesten tekstiilejä. Etenkin t-paitojen hihat ovat kapeammat kuin unisex-mallissa, joten joitakin miesten muotoonleikattuja t-paitoja emme suosittele henkilöille, joilla on isot hauikset. Paitojen helmanpituus on usein hieman lyhyempi kuin unisex-tuotteessa.

Lasten tuotteet on valmistettu lasten mitoituksella. Jokaisella valmistajalla on oma mitoitustapansa ja mittataulukkonsa, mutta yleensä lasten tuotteet ovat unisex-mallia, vain harvasta t-paidasta tms. löytyy erikseen tyttölasten mallia. Monella valmistajalla lasten senttikoot saavat luontevan jatkon aikuisten XS- ja S-koosta. Vastaavasti aikuisten unisex-tuotteeseen löytyy usein kaivattu XS-koko lasten senttikokojen puolelta.

 

Tekstiilejä valittaessa on hyvä muistaa, että unisex, naisten ja miesten tuotteiden kokoja ei voi vertailla suoraan: esimerkiksi unisex S ja naisten S ovat keskenään hyvin eri kokoiset. Kaikkien tuotteiden kohdalla kannattaa aina tarkistaa valmistajakohtaiset kokotaulukot.

 

Neuvomme mielellämme!

Porukkapaita.fi • asiakaspalvelu(ät)porukkapaita.fi • Laitathan painettavan kuvan tarjouspyyntösi liitteeksi! Kuunkehrä 2, 02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostoskeskus) • Avoinna arkisin kello 10-18, sovituskäynnit vain ajanvarauksella.

Designia Group tarjoaa monipuoliset ratkaisut brändäystarpeisiisi!