Briefly in english
Porukkapaita.fi Paidat omalla painatuksella tai brodeerauksella

Pyydä meiltä tarjous! :)

Suunnittelupalvelu

Emoyhtiömme on mainostoimisto, joten meiltä löytyy sekä kykyä että tahtoa toteuttaa vaativammatkin tilaukset. Asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiita auttamaan – tarvittaessa meillä onnistuu näppärästi myös esimerkiksi laajempi logosuunnittelutyö ihan alusta alkaen, asiakkaan toiveiden pohjalta.

 

Perustyö, jossa esimerkiksi jo olemassa olevasta logosta tms. työstetään painokelpoinen originaali, kuuluu yleensä palveluumme ja sisältyy painofilmien hintaan. Samoin muu pienimuotoinen suunnittelutyö on osa palveluamme ja siis ilmaista. Pienimuotoisiin töihin kuuluvat esimerkiksi tekstin lisäys osaksi kuvaa, nimikointien tai muiden tekstien tyypitys johonkin meiltä löytyvään fonttiin, nopeat aineistonmuunnokset, painatusten asemointi parhaaseen painopaikkaan ja skaalaus sopivaan kokoon jne.

Suuret aineistomuokkaukset, esim. logon uudelleenrakennus vektorigrafiikaksi tai vastaavat isot muutostyöt sekä piirrostyöt ovat lisämaksullisia.

 

Kaikki lisälaskutettavat työt tehdään aina vasta hyväksytyn tarjouksen pohjalta, ei koskaan "yllätyksenä".

 

Pyrimme aina valitsemaan parhaat toteutustavat, painotekniikat ja painovärit suhteessa valittuun tekstiiliin ja painoaineistoon. Ensisijaisena tavoitteenamme on aina mahdollisimman hyvännäköinen ja käytönkestävä kokonaisuus asiakkaan elementeistä!

 

Työnäytteitämme graafisesta suunnittelusta löydät mm. designia.fi -osoitteesta.

Olemme pieni ja ketterä, joustava ja ripeä.

Designia Group tarjoaa monipuoliset ratkaisut brändäystarpeisiisi!

LOGOMERKKAUS

Porukkapaita.fi • asiakaspalvelu(ät)porukkapaita.fi • Laitathan painettavan kuvan tarjouspyyntösi liitteeksi!

Kuunkehrä 2, 02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostoskeskus) • Avoinna arkisin kello 10-17, sovituskäynnit vain ajanvarauksella.

Monipuoliset ratkaisut

brändäystarpeisiisi!