Briefly in english
Porukkapaita.fi Paidat omalla painatuksella tai brodeerauksella

Pyydä meiltä tarjous! :)

Tietoa meistä

Toimitilamme sijaitsee Espoon Olarissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Emoyhtiömme on mainostoimisto, joten meiltä löytyy sekä kykyä että tahtoa toteuttaa vaativammatkin tilaukset.

 

Kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi kilpailuvalttimme on hyvä ja monipuolinen asiakaspalvelu. Palvelemme suurten ja pienten yritysasiakkaiden lisäksi mielellämme myös yhdistyksiä ja yksityisasiakkaita. Pitämällä tuotannon talon sisällä varmistamme ammattitaidolla työstetyt, joustavat ja tarvittaessa ripeätkin toimitukset, joissa tilaajan toiveet ovat etusijalla.

 

Asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiita auttamaan, oli kyse sitten logon suunnittelusta tai oikean tekstiilikoon valinnasta. Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten sovituspalvelu on meillä luonteva osa kokonaisuutta – tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas!

Olemme kiinnostuneet valikoimassamme olevien tuotteiden ekologisuudesta ja eettisyydestä. Myymme vain laadukkaita tekstiilejä ja painovärejä, joita on testattu jo tehtailla valmistajien toimesta – ja todettu hyviksi myös ihan käytännössä, oman kokemuksen pohjalta. Meillä laadukas ei aina tarkoita kallista, myös kohtuuhintaiset tuotteet kestävät vuosia. Valtavirrasta poiketen tuotteillamme on myös laatutakuu. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja omallatunnolla.

 

Katso lisätiedot:

Laatu ja arvot -sivultamme näet yrityksemme ympäristöohjelman sekä myymiemme tuotteiden valmistajien sertifikaatit.

Referenssimme -sivultamme näet osan tyytyväisistä asiakkaistamme.

Olemme pieni ja ketterä, joustava ja ripeä.
TIETOA MEISTÄ

Designia Group tarjoaa monipuoliset ratkaisut brändäystarpeisiisi!

Yrityksemme on korkeimman luokituksen AAA-luottoluokitettu (Bisnode Finland 2015) ja 100% suomalainen, Espoon ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys ja tilaajavastuu.fi / luotettava kumppani.

Porukkapaita.fi • asiakaspalvelu(ät)porukkapaita.fi • Laitathan painettavan kuvan tarjouspyyntösi liitteeksi! Kuunkehrä 2, 02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostoskeskus) • Avoinna arkisin kello 10-18, sovituskäynnit vain ajanvarauksella.

Monipuoliset ratkaisut

brändäystarpeisiisi!