☆ TARJOUS TUOTTEISTA: Voit lähettää meille sähköpostitse tarjouspyynnön logon kera, kertoen vapaamuotoisesti toiveesi. Katso yhteystietomme. ☆

Meistä

Mainostoimisto Designia Oy tarjoaa monipuoliset brändäysratkaisut, mm. mainostoimistopalvelut, logovaatteet, liikelahjat ja rintanapit. Meiltä löydät omalla logollasi vaatteet t-paidoista huppareihin ja fleecetakeista heijastinliiveihin sekä liikelahjat kynistä mainosmakeisiin ja mukeista yrityksesi joululahjoihin. Asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiita auttamaan, oli kyse sitten logon suunnittelusta tai oikean liikelahjan valinnasta.

Tallennamme meiltä tehdyt tilaukset, joka tekee jatkotilausten tekemisen helpoksi - on sitten tuote sama tai uudenlainen. Haluamme olla luotettava ja ketterä yhteistyökumppani, joka pitää kanssanne huolta siitä, että yrityksen ilme säilyy yhtenäisenä!


Designia Oy on 100% suomalainen, Espoon ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys, Yrittäjänaiset-jäsen, Helsingin Seudun Kauppakamarin jäsen ja tilaajavastuu.fi / luotettava kumppani

Designia Oy on 100% suomalainen, Espoon ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys, Yrittäjänaiset-jäsen, Helsingin Seudun Kauppakamarin jäsen ja tilaajavastuu.fi / luotettava kumppani. 

Kuulumme Luotettava Kumppani -järjestelmään, jolla taataan se, että täytämme tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet. Tilaajavastuulaki velvoittaa työn tilaajan selvittämään, että hänen sopimuskumppaninsa täyttävät sopimuspuolina ja työnantajina lakisääteiset velvoitteensa. Lailla pyritään harmaan talouden torjuntaan ja sen tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua sekä työehtojen noudattamista. Laki koskee kaikkia toimialoja, joilla käytetään alihankintaa tai vuokratyövoimaa ja sitä valvoo Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti tarkastettavissa.

Olemme kiinnostuneet valikoimassamme olevien tuotteiden ekologisuudesta ja eettisyydestä. Myymme vain laadukkaita tekstiilejä, kestävillä painatuksilla. Seuraamme kaikkien tekstiilivalmistajien sertifikaatteja mm. turvallisuuden, työolojen ja ympäristön suhteen. Me emme käytä epäilyttäviä alihankkijoita, emmekä tilaa tekstiilejä suoraan halpamaiden tehtailta. Näin voimme parhaiten varmistua mahdollisimman tehokkaasta kierrätyksestä, hyvästä ekologisuudesta, eettisistä arvoista – sekä tietenkin laadusta. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja omallatunnolla.Logovaatteet ja liikelahjat, porukkapaita.fi

Meiltä saat kätevästi yrityksesi brändituotteet! Monipuolisessa valikoimassamme on paljon vaihtoehtoja eri tarpeisiinne.