☆ TARJOUS TUOTTEISTA: Voit lähettää meille sähköpostitse tarjouspyynnön logon kera, kertoen vapaamuotoisesti toiveesi. Katso yhteystietomme. ☆

OLEMME KESÄLOMALLA viikot 28-31 ja palaamme töihin ma 5.8.2024. Siihen asti saat kyllä asiakaspalvelumme kiinni sähköpostitse, pienoisella viiveellä.

Yksilöllinen nimikointi tai numerointi


Meiltä saat laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin myös oman logopainatuksen! 
Huomaathan, että painamme vain meiltä ostettuja tuotteita. :)

Teemme lisähinnasta yksilöllisiä nimikointeja ja numerointeja vaatteisiin. Nimikointifontin tulee olla riittävän selkeä ja suurikokoinen, ei alle 2 mm viivoja. 


Vakionumerointi painatuksissa
Pelipaitoihin yleensä yksilöllinen numerointi laitetaan vakiofontilla (Bombardier) rintaan tai hihaan esim. 5 cm korkeana ja selkään 22 cm korkeana. Pelipaitojen numerointitarjouksemme on aina oletusarvoisesti vakiofontilla.


Nimikointi- ja numerointitietojen toimittaminen


Yksilöllisesti nimikoitujen/numeroitujen paitojen listat voit toimittaa meille Excel-listana, jossa paidat ovat väri- ja kokojärjestyksessä, erillisessä cellissä paidan koko versus mikä nimi siihen painetaan.

Muistathan lisätyöaikaa säästääksesi laskea sen lisäksi meille paitamäärät per malli, per väri yhteen, esim.:
  • Clique Classic-T Ladies 029361 naisten t-paita, väri 44 purple-violetti:
  • 8 x S/36
  • 10 x M/38
  • 10 x L/40
  • 8 x XL/42
  • 5 x 2XL/44
  • = Yhteensä 41 t-paitaa.
Hintaamme kuuluu painatusvedos, jossa myös nimikoinnit ja numeroinnit näkyvät.

Nimikointilistojen läpikäyminen meillä, tuotteiden määrien laskeminen pitkistä listoista yhteen jne. on Lisäkulullinen palvelu.

Työtä voit säästää esim. laittamalla saman tekstiilin saman kokoiset listaan peräkkäin ja valitsemalla kaikille saman värisen ja mallisen paidan.