☆ TARJOUS TUOTTEISTA: Voit lähettää meille sähköpostitse tarjouspyynnön logon kera, kertoen vapaamuotoisesti toiveesi. Katso yhteystietomme. ☆

OLEMME KESÄLOMALLA viikot 28-31 ja palaamme töihin ma 5.8.2024. Siihen asti saat kyllä asiakaspalvelumme kiinni sähköpostitse, pienoisella viiveellä.

Suunnittelupalvelumme
Emoyhtiömme on mainostoimisto, joten meiltä löytyy sekä kykyä että tahtoa toteuttaa vaativammatkin tilaukset. Asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiita auttamaan – tarvittaessa meillä onnistuu näppärästi myös esimerkiksi laajempi logosuunnittelutyö ihan alusta alkaen, asiakkaan toiveiden pohjalta.

PERUSTYÖ, jossa esimerkiksi jo olemassa olevasta logosta tms. työstetään painokelpoinen originaali, kuuluu yleensä palveluumme ja sisältyy painofilmien hintaan. Samoin muu pienimuotoinen suunnittelutyö on osa palveluamme ja siis ilmaista. Pienimuotoisiin töihin kuuluvat esimerkiksi tekstin lisäys osaksi kuvaa, nimikointien tai muiden tekstien tyypitys johonkin meiltä löytyvään fonttiin, nopeat aineistonmuunnokset, painatusten asemointi parhaaseen painopaikkaan ja skaalaus sopivaan kokoon jne. 

SUURET AINEISTONMUOKKAUKSET, esim. logon uudelleenrakennus vektorigrafiikaksi tai vastaavat isot muutostyöt sekä piirrostyöt ovat lisämaksullisia. Kaikki lisälaskutettavat työt tehdään aina vasta hyväksytyn tarjouksen pohjalta, ei koskaan "yllätyksenä".

  • Lisätietoa ja hinnat lisätöistä löydät Lisätyöt-sivultamme.
  • Työnäytteitämme graafisesta suunnittelusta löydät mm. designia.fi -osoitteesta.
  • Työnäytteitä logomerkkauksista tekstiiliin voit katsoa Työnäytteet painatuksista -sivultamme.