☆ TARJOUS TUOTTEISTA: Voit lähettää meille sähköpostitse tarjouspyynnön logon kera, kertoen vapaamuotoisesti toiveesi. Katso yhteystietomme. ☆

OLEMME KESÄLOMALLA viikot 28-31 ja palaamme töihin ma 5.8.2024. Siihen asti saat kyllä asiakaspalvelumme kiinni sähköpostitse, pienoisella viiveellä.

Tarjouspyyntö


Meiltä saat tukkukauppana vaatteet ja liikelahjat, myös logopainatuksilla (alk. 10+ kpl, riippuen tuotteesta).
Huomaathan, että painamme vain meiltä ostettuja tuotteita. :)

  • Vaihtoehto 1: TARJOUS SÄHKÖPOSTITSE: Voit lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön logon (esim. vektori-PDF) kera sähköpostitse, katso Yhteystietomme. Pyrimme aina vastaamaan tuote- ja tarjouskyselyihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voimme suositella tuotteita ja painatuksia myös budjetin mukaan, katsomme mielellämme toiveidesi perusteella tilauksen parhaan toteuttamismahdollisuuden. Voimme myös suositella tuotteita toiveaikataulunne puitteissa.
  • Vaihtoehto 2: PIKAHINNOITTELU JÄRJESTELMÄMME KAUTTA: Voit valita tuotekorteista tuotteita tarjouskoriin. Huomaathan, että tämän järjestelmämme tarjouskoriin bongaamasi tuotteet eivät tilaannu tai varaannu sinulle vielä tarjouspyyntövaiheessa. Tilaamme tuotteet tehtaalta meille logomerkattavaksi sitten, kun kaikki tilaukseen liittyvät asiat on sovittu asiakaspalvelijamme kanssa.

  • PAINATUS, ALKAEN 10-40 KPL: Logomerkkaus-sivultamme löydät lisätiedot ja minimitilausmäärät painatuksille, brodeerauksille ja laserkaiverruksille + lisätietoa hinnoitteluperusteista voit katsoa Logopainatuksen hinta ja koko -sivultamme. Meillä hintaan kuuluu myös tilausvahvistus.
  • SOVITUS: Esittelytilassamme Espoon Olarissa on paljon sovitteita ja postitamme vaatteet tarvittaessa myös teille. Tutustumis- ja sovituskäynnit aina arviohinnoittelun jälkeen, ainoastaan ajanvarauksella, katso Tuotteisiin tutustuminen!
  • TOIMITUS: Voit valita itsellesi sopivimman toimitusvaihtoehdon Toimituskulut-sivultamme.
Vaatteet logopainatuksella