☆ TARJOUS TUOTTEISTA: Voit lähettää meille sähköpostitse tarjouspyynnön logon kera, kertoen vapaamuotoisesti toiveesi. Katso yhteystietomme. ☆

OLEMME KESÄLOMALLA viikot 28-31 ja palaamme töihin ma 5.8.2024. Siihen asti saat kyllä asiakaspalvelumme kiinni sähköpostitse, pienoisella viiveellä.

Tilaus ja tilausvahvistus


Tällä sivulla on ohjeet tilaukseen.
Jos et ole saanut vielä TARJOUSTA, katso lisätiedot Tarjouspyyntö-sivulta.
Huomaathan, että painamme vain meiltä ostettuja tuotteita. :)

Kanssamme teet ketterästi tilauksen ja saat meiltä hyvät mallikuvat hyväksyttäväksesi ennen tuotannon aloittamista. 
Vaatteet tilataan meiltä yhtenä selkeänä listana, painetaan kerralla ja toimitetaan yleensä yhdellä toimituksella. 

Tilaukseen tarvittavat tiedot

 1. Tilattavat tuotteet, värit ja koot sekä painettavat kuviot.
 2. Valmiiden tuotteiden toimitustapa.
 3. Laskutusyhteystietonne.
  -> 
  Voit laittaa nämä meille sähköpostitse, yhteystietomme löydät Yhteystiedot-sivulta.

Tilausvahvistuksemme on samalla painatussimulaatio

Hintaamme kuuluu digitaalinen painatussimulaatio, jolla varmistetaan, että olemme ymmärtäneet tilauksenne kaikilta osin oikein. Tilausvahvistus ja vedos mallikuvineen työstetään graafisen suunnittelijamme toimesta, kun sitova tilaus on saapunut kaikkine tilaukseen liittyvine tietoineen. Haluamme, että asiakkaamme on tyytyväinen lopputulokseen, jonka vuoksi meille on tärkeää tehdä hyväksyttäväksenne kunnolliset mallikuvat digitaalisine painatussimulaatioineen ennen tuotannon aloittamista. :)

Painatussimulaatio, tuotteet logopainatuksella

Tilausvahvistusta eli mallikuvaa voi korjauttaa vedosvaiheessa esim. painovärien ja painatusten kokojen osalta. Painatussimulaatiota voi korjauttaa 1-2 kertaa ilman lisähintaa. Sen jälkeen tehdyt lisämuutokset laskutamme tuntityönä, katso Suunnittelupalvelumme ja Lisätyöt. Yllätyksenä meiltä ei kuitenkaan tule laskua lisätyöstä, joten voit huoletta asioida kanssamme!


Tarjouspyyntö ja toteutusvaihtoehtojen selvitys on veloitukseton palvelu:

 • Tarjouspyyntö meille ei ole tilaus. Voit siis aivan vapaasti kysellä hintoja, toteutusvaihtoehtoja jne!
 • Myöskään nettijärjestelmämme käyttö tarjouksen saamiseksi ei ole sitova tilaus. Voit huoletta kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja saada pikaisesti hinta-arvion käyttösi.

Tilauksen peruutus sitovan tilauksen jälkeen, kun työ on jo tehty:

 • Mikäli jo tehty sitova tilaus peruuntuu mallikuvan työstön jälkeen, vedosliikenne/painofilmit laskutetaan silti aina tilauksen mukaisesti. Tällä tarkoitetaan tilannetta, jossa hinnat on annettu, mahdollinen sovitus tehty, työlle on haettu Intrumilta luotollamyymispäätös, painatus on vedostettu ja kaikki painatusten tekoon liittyvä valmisteleva työ on jo tehty.
 • Mikäli sitovan tilauksenne tekstiilit ovat jo saapuneet tai matkalla tehtaalta meille, myös ne laskutetaan painamattomina tilauksen mukaisesti. Emme voi palauttaa tehtaille kuranttia tavaraa ilman mitään syytä.

Mallikuva tuotteista ennen tilausta, esim. mallikuva ennakkomarkkinointia varten:
 • Mikäli tarvitset mallikuvan tuotteista jo ennen tilausta, esim. jäsenistölle markkinoinnin tehostamiseksi, voidaan se toteuttaa etukäteen laskutettavana tuntityönä. Tällöin esim. 2 tuntia x 45 euroa = 90 euroa + alv 24% laskutetaan etukäteen.
 • Kun ennakkomarkkinoidun keikan lopullinen tekstiilitilaus saapuu meille, hyvitetään kyseinen summa loppulaskusta. Ja luonnollisestikin jo tehdystä työstä laskutettua summaa ei palauteta muutoin, kuin lopullisen tilauksen yhteydessä, laskuhyvityksenä.

Voit aina huoletta kysellä meiltä lisätietoja. Neuvomme mielellämme!