☆ TARJOUS TUOTTEISTA: Voit lähettää meille sähköpostitse tarjouspyynnön logon kera, kertoen vapaamuotoisesti toiveesi. Katso yhteystietomme. ☆

Tilaus ja tilausvahvistus


Tällä sivulla on ohjeet tilaukseen.
Jos et ole saanut vielä TARJOUSTA, katso lisätiedot Tarjouspyyntö-sivulta.
Huomaathan, että painamme vain meiltä ostettuja tuotteita. :)

Kanssamme teet ketterästi tilauksen ja saat meiltä hyvät mallikuvat hyväksyttäväksesi ennen tuotannon aloittamista. 
Vaatteet tilataan meiltä yhtenä selkeänä listana, painetaan kerralla ja toimitetaan yhdellä toimituksella. 

Tilaukseen tarvittavat tiedot


Tilausvahvistuksemme on samalla painatussimulaatio

Hintaamme kuuluu digitaalinen painatussimulaatio, jolla varmistetaan, että olemme ymmärtäneet tilauksenne kaikilta osin oikein. Tilausvahvistus ja vedos työstetään, kun sitova tilaus on saapunut kaikkine tilaukseen liittyvine tietoineen. Graafinen suunnittelijamme työstää sitten nähtäväksenne mallikuvat eli digitaalisen painatussimulaation.

Painatussimulaatio, tuotteet logopainatuksella


Tilausvahvistusta voi korjauttaa vedosvaiheessa esim. painovärien ja painatusten kokojen osalta. Painatussimulaatiota voi korjauttaa yhden kerran ilman lisähintaa. Yhden korjauskerran jälkeen tehdyt lisämuutokset laskutamme tuntityönä, katso Suunnittelupalvelumme ja Lisätyöt. Haluamme, että asiakkaamme on tyytyväinen lopputulokseen. :)

Mallikuva ennakkomarkkinointiin:
  • Mikäli tarvitset mallikuvan tuotteista jo ennen tilausta, esim. jäsenistölle markkinoinnin tehostamiseksi, voidaan se toteuttaa etukäteen laskutettavana tuntityönä. Tällöin esim. 2 tuntia x 45 euroa = 90 euroa + alv 24% laskutetaan etukäteen ja mikäli lopullinen tekstiilitilaus saapuu meille, hyvitetään kyseinen summa loppulaskusta. Jo tehdystä työstä laskutettua summaa ei palauteta muutoin, kuin lopullisen tilauksen yhteydessä, laskuhyvityksenä.
Tilaukseen peruutus:
  • Tarjouspyyntö meille ei ole tilaus. Voit siis aivan huoletta kysellä hintoja, toteutusvaihtoehtoja jne!
  • Myöskään nettijärjestelmämme käyttö tarjouksen saamiseksi ei ole sitova tilaus. Voit huoletta kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja saada pikaisesti hinta-arvion käyttösi.
  • Mikäli jo tehty sitova tilaus peruuntuu mallikuvan työstön jälkeen, vedosliikenne/painofilmit laskutetaan silti aina tilauksen mukaisesti. Tällä tarkoitetaan tilannetta, jossa hinnat on annettu, mahdollinen sovitus tehty, työlle on haettu Intrumilta luotollamyymispäätös, painatus on vedostettu ja kaikki painatusten tekoon liittyvä valmisteleva työ on jo tehty.
  • Mikäli sitovan tilauksenne tekstiilit ovat jo saapuneet tai matkalla tehtaalta meille, myös ne laskutetaan painamattomina tilauksen mukaisesti. Emme voi palauttaa tehtaille kuranttia tavaraa ilman mitään syytä.