☆ TARJOUS TUOTTEISTA: Voit lähettää meille sähköpostitse tarjouspyynnön logon kera, kertoen vapaamuotoisesti toiveesi. Katso yhteystietomme. ☆

Tilaus ja tilausvahvistus


Tällä sivulla on ohjeet tilaukseen.
Jos et ole saanut vielä TARJOUSTA, katso lisätiedot Tarjouspyyntö-sivulta.
Huomaathan, että painamme vain meiltä ostettuja tuotteita. :)


Tilausvahvistus ja digitaalinen painovedos


Kanssamme teet ketterästi tilauksen ja saat meiltä hyvät mallikuvat hyväksyttäväksesi ennen tuotannon aloittamista. Hintaamme kuuluu digitaalinen painatussimulaatio, jolla varmistetaan, että olemme ymmärtäneet tilauksenne kaikilta osin oikein. 

TILAUKSEEN TARVITTAVAT TIEDOT:


TILAUSVAHVISTUKSEN TEKO:

  • Graafinen suunnittelijamme työstää mallikuvat/painatussimulaation. Tilausvahvistus ja vedos työstetään, kun sitova tilaus on saapunut kaikkine tilaukseen liittyvine tietoineen. Tämä kuuluu hintaan.
  • Tilausvahvistusta voi korjauttaa vedosvaiheessa esim. painovärien ja painatusten kokojen osalta. Painatussimulaatiota voi korjauttaa yhden kerran ilman lisähintaa. Yhden korjauskerran jälkeen tehdyt lisämuutokset laskutamme tuntityönä, katso Suunnittelupalvelumme ja Lisätyöt. Haluamme, että asiakkaamme on tyytyväinen lopputulokseen. :)
  • Mikäli jo tehty sitova tilaus peruuntuu mallikuvan työstön jälkeen, vedosliikenne/painofilmit sekä tehtaalta tilauksestanne saapuneet tekstiilit painamattomina laskutetaan silti aina tilauksen mukaisesti.
  • Mikäli tarvitset mallikuvan tuotteista jo ennen tilausta, esim. jäsenistölle markkinoinnin tehostamiseksi, voidaan se toteuttaa etukäteen laskutettavana tuntityönä. Tällöin esim. 2 tuntia x 45 euroa = 90 euroa + alv 24% laskutetaan etukäteen ja mikäli lopullinen tekstiilitilaus saapuu meille, hyvitetään kyseinen summa loppulaskusta. Jo tehdystä työstä laskutettua summaa ei palauteta muutoin, kuin lopullisen tilauksen yhteydessä, laskuhyvityksenä.