☆ TARJOUS TUOTTEISTA: Voit lähettää meille sähköpostitse tarjouspyynnön logon kera, kertoen vapaamuotoisesti toiveesi. Katso yhteystietomme. ☆

Tuotteisiin tutustuminen
Kilpailemme kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi hyvällä palvelulla, johon myös sovituspalvelu kuuluu. 

Voit tutustua tuotteisiimme ennen tilausta!

 • Suosittelemme aina sovittamaan/katsomaan näytteet ennen tilausta! Sovittamalla varmistut siitä, että tuotteet ovat sopivan värisiä, mieluisaa materiaalia ja oikean kokoisia.
 • Suosittelemme myös tutustumaan painatusnäytteisiin etukäteen, jotta varmistut siitä, että painatuksen tuntuma ja väri on sopiva. Lisätiedot logomerkkausvaihtoehdoista Logomerkkaus-sivultamme.
 • Huomaathan, että jos sovitusta ei tehdä, vastuu on asiakkaan. Emme vaihda tai ota palautuksena jo painettuja, virheettömiä paitoja. Painatus ei lähde irti, emmekä voi käyttää asiakaspainatuksilla olevia tuotteita mihinkään. :)
 • HUOM! Varaa sovitusaika ajoissa! Kerro hyvissä ajoin etukäteen sovitettavat tuotteet, koot ja kerro toiveväri. Varmistamme ensin, löytyykö toivomianne sovitetuotteita heti näyttelytilastamme. Joissakin tapauksissa sovitteita odotetaan takaisin edelliseltä sovittajalta. Kaikista sivuillamme näkyvistä tuotteista meillä ei ole showroomissamme sovitteita, tieto tuotekorteissa. Muista jättää meille aikaa sovitteiden etsimiseen, pakkaamiseen ja kirjaukseen.

Arviohinnoittelu ennen sovitusta

 • Veloituksettoman sovituspalvelumme käyttäminen edellyttää, että arviohinnoittelu on hyväksytty ja teillä on aie tilata tuotteet nimenomaan meiltä.
 • Arviohinnoittelu tehdään tuotteesta/tuotteista, jotka nettisivujemme perusteella vaikuttavat alustavasti sopivilta tarpeisiinne. Tällöin tulee myös kätevästi sovitettua tuotteita, jotka mahtuvat budjettiin. Tuotetta voidaan toki muuttaa ja hinnat päivittää vielä sovituksen jälkeen. Asiakkaan ei tarvitse sitoutua tilaamaan tuotetta netin perusteella, onhan kaikkien etu löytää juuri sinulle sopivin tuote!
 • TARJOUSPYYNTÖ: Kurkkaa lisätiedot tarjouspyynnöstä.

Sovittaminen tiloissamme Espoon Olarissa

Jos haluat tulla sovittamaan, muista arviohinnoittelun jälkeen varata meille käyntiaika! Näin parhaiten varmistumme siitä, että meillä on paikalla valitsemaanne sovitettavaa sekä vapaa asiakaspalvelija, mutta ei jotakuta toista asiakasta. Sovitustapaaminen tiloissamme on noin puolen tunnin mittainen, jollei pidemmästä ajasta sovita erikseen. Asiakastapaamiset ketjutetaan peräkkäin, ei päällekkäin. Muistathan myös kertoa etukäteen, mikäli haluat tutustumiskäynnin yhteydessä lainata sovitteita mukaasi! 

Sovitteiden lainaus

Nouda meiltä sovitteet ja sovita rauhassa tiimisi kesken! Sovitteillemme on paljon kysyntää, joten lainattavat sovitteet pakataan usein niin, että sovitettavaksi tulee esimerkiksi joka toinen koko. Sovitteita pyytäessä olemme iloisia, jos voitte kertoa, mitä kokoja haluatte ensisijaisesti sovittaa. Sovitteemme ovat satunnaisia värejä tuotteista, mutta pyrimme saamaan jossain muodossa toivomanne väriset tekstiilit mukaan. Arvokkaampia sovitepaketteja lähetettäessä tarkistamme asiakkaan luottotiedot y-tunnuksella.

 • Sovitteiden laina-aika on yleensä noin viikko / sovittavissa. Sovitetekstiilit eivät ole myyntituotteita. Olemme ostaneet ne vain sovittamista varten, asiakkaidemme tekstiili- ja kokovalintaa helpottaaksemme. Keräilemme, kirjaamme ja pakkaamme sovitteet aina veloituksetta. Sovituksen jälkeen puramme paketit, siistimme tekstiilit ja palautamme ne ylläpitämäämme näyttelytilaamme veloituksetta. Sovituksissa siis oma työmme on asiakkaallemme ilmaista.
 • Sovitus kannattaa tehdä rivakasti, jotta pääsemme tilaamaan tekstiilit tehtaalta meille logomerkattavaksi. Kaikki Euroopan tahot tilaavat samoilta tehtailta, joten tuotesaldot voivat muuttua nopeastikin.
 • TOIMITUSVAIHTOEHTOJEN hinnat löydät Sovituspalvelun toimituskulut -sivultamme.

Sovitteiden palautus

Sovitteet on palautettava uutta vastaavassa kunnossa. Älä sovita hikisenä! Varo myös, etteivät sovitteet sotkeudu meikkiin. Vältä myös sovitteiden säilyttämistä kosteissa tai tunkkaisissa tiloissa. Palautumattomat tai selkeästi käytetyt sovitteet laskutamme hinnastomme mukaisesti.

SOVITTEET PALAUTETAAN meille esim. tuomalla tai postittamalla sovitteet takaisin meille. Jos palautat postitse, Posti veloittaa sinulta paketista toimitusmaksun.
 • Sovitteet voit tuoda meille.
 • Lähettää Postilla perilletoimituksena tai lähimpään Postin pisteeseen (R-Kioski Kuitinmäki, Kuunkehrä 4).
 • Lähettää Matkahuollolla perilletoimituksena tai Lähipakettina lähimpään Matkahuollon pisteeseen (R-Kioski Kuitinmäki, Kuunkehrä 4). Huom! Meille ei voi lähettää tavaraa Bussipakettina MH-asiamies Espoo Hannuksenpeltoon. Emme nouda paketteja veloituksetta niin kaukaa. Matkahuollon toimituksissa valitse "Lähipaketti", ei "Bussipaketti".
Sovitteiden palautusosoite:
Designia Oy / Porukkapaita.fi
+ vastuumyyjäsi nimi ja puhelinnumero!
Meteorinkatu 8, katutaso 
02210 Espoo (Olari)
> Katso myös yhteystiedot-sivumme.