☆ TARJOUS TUOTTEISTA: Voit lähettää meille sähköpostitse tarjouspyynnön logon kera, kertoen vapaamuotoisesti toiveesi. Katso yhteystietomme. ☆

OLEMME KESÄLOMALLA viikot 28-31 ja palaamme töihin ma 5.8.2024. Siihen asti saat kyllä asiakaspalvelumme kiinni sähköpostitse, pienoisella viiveellä.

Työnäytteet rintanapeista


RINTANAPPI.FI ja PORUKKAPAITA.FI ja DESIGNTUKKU.FI ovat osa Designia Groupia.
Tältä sivulta löydät tietoa ja hinnat rintanapeista sekä muutamia kuvia vuosien varrella tekemistämme kampanjanapeista.

> Jos etsit näytteitä tekstiilipainatuksista, katso Työnäytteet painatuksista -sivumme.
> Jos etsit näytteitä liikelahjoista, katso Työnäytteet liikelahjoista -sivumme.RINTANAPPI.FI -palvelumme valikoimaa


25 mm rintanappi omalla kuvalla
25 mm rintanappi tai jääkaappimagneetti
(alk. 100 kpl)


38 mm rintanappi omalla logolla
38 mm rintanappi tai jääkaappimagneetti
(alk. 100 kpl)


56 mm rintanappi omalla kuvalla
56 mm rintanappi tai jääkaappimagneetti
(alk. 100 kpl)


75 mm rintanappi omalla logolla
75 mm rintanappi tai jääkaappimagneetti
(alk. 100 kpl)


  • TUOTE- JA KOKOVAIHTOEHDOT: Valmistamme neulataustaisia rintanappeja ja jääkaappimagneetteja, halkaisija 25 mm, 38 mm, 56 mm tai 75 mm.
  • MINIMITILAUSMÄÄRÄ: Minimitilausmäärämme on 100 nappia per kuva ja nappikoko. 
  • HINTA: Hinnat eri tilausmäärille löydät Rintanapit eli kampanjanapit -tuoteryhmästämme.
  • PAINATUS: Esimerkiksi logo, liikemerkki, teksti, piirros, valokuva, graafinen elementti tai näiden yhdistelmä, taustavärillä tai valkoisella pohjalla.
  • NIMINAPIT: Rintanapin mylar-muovikalvon päälle voi myös kirjoittaa vedenkestävällä tussilla, jolloin rintanappiin voi jälkikäteen itse lisätä haluamansa nimen tms.
  • AINEISTO: Aineiston voi suunnitella oikeaan kokoon ja lähettää meille mieluiten vektorigrafiikkana, painokelpoisena PDF-tiedostona tai vähintään 600dpi pikseleinä, CMYK-väreissä. Tarkemmat bleed- ja koko-ohjeet löydät kunkin nappikoon tuotekortista Rintanapit eli kampanjanapit -tuoteryhmästämme. Lisähinnasta tarjoamme myös suunnittelupalvelua.
Kampanjanappi on oivallinen promo- tai varainkeruutuote. Pienikin mainosbudjetti riittää hyvään näkyvyyteen. Rintanapit sopivat esim. vaalikampanjointiin, fanituotteeksi, myyjille alekampanjasta kertomiseen tai bonuskortista muistuttamiseen, pääsylipuksi erilaisiin tapahtumiin, käyntikortiksi (erityisesti magneettitaustainen versio), design-myyntituotteeksi tai matkamuistoksi.

RINTANAPPI eli kampanjanappi eli kampanjamerkki (engl. campaign button, pinback button, badge) on rintaan laitettava nappi, jonka takapuolella on yleensä ohut hakaneulamainen kiinnitys. Rintanapissa muovikalvon alla oleva paperi painetaan, joten rintanappia ei voida toteuttaa esim. kohokuvioituna. Kampanjanappi pysyy hyvin kiinni vaatteessa. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi rintapielessä, laukun läpässä tai laukun olkahihnassa.
PINSSI (engl. pin) on muotoon stanssattu tai valettu metallinen kappale, joka voi olla kaiverrettu tai kolmiulotteinen. Pinssin takana on yksi piikki ja irrallinen vastakappale. Paksuhko piikki työnnetään vaatteesta läpi ja vastakappale tulee toiselle puolelle vaatetta. –> Me valmistamme rintanappeja – emme pinssejä! :)


RINTANAPPI.FI -vaalikampanjanapit


Rintanappi sopii tuotteena erittäin hyvin esim. vaalikampanjointiin ja yhteiskunnalliseen kampanjointiin. Olemmekin tehneet rintanappeja useille ehdokkaille, useissa vaaleissa. Tilaamalla napit meiltä varmistut, että kampanjanapit valmistetaan asiallisissa olosuhteissa, hyvällä omallatunnolla ja yrityksessä, jossa on ympäristöohjelma. Rintanappiemme kuvanlaatu, myös valokuvissa, on tarkka ja värikäs. Napeissa on hyvälaatuinen, kirkas muovisuoja painetun paperin suojana.
Toimitusaikamme on nopea, olemme joustavia ja haluamme aina huomioida asiakkaamme tarpeet.Huomaa, että meiltä saat kätevästi myös muut vaalikampanjatarvikkeet - mm. heijastinliivit, jakotavarat, makeiset jne!


Muutamia työnäytteitämmeLISÄÄ TUOTEVALIKOIMAAMME löydät tuotekorteistamme.

Lisää logovaatteiden ja liikelahjojen kuvia näet facebook.com/porukkapaita.fi ja instagram.com/porukkapaita.fi
Ja rintanappien kuviamme facebook-sivuillamme facebook.com/rintanappi.fi.