☆ TARJOUS TUOTTEISTA: Voit lähettää meille sähköpostitse tarjouspyynnön logon kera, kertoen vapaamuotoisesti toiveesi. Katso yhteystietomme. ☆

Tarjouskori

1. Kori
2. Tiedot
3. Vahvista
4. Valmis!

PORUKKAPAITA.FI ON ESPOON OLARISSA!

Kiitos, että olet kiinnostunut tuotteistamme! Meiltä saat tukkukauppana vaatteet ja liikelahjat logopainatuksilla, alk. 10+ kpl (johon voi kuulua useita erilaisia tuotteita), riippuen tuotteesta ja painatuksesta.

LÄHETETTYÄSI TÄMÄN TARJOUSPYYNNÖN OTAMME SINUUN PIAN YHTEYTTÄ SÄHKÖPOSTITSE! :)
Paina alta "Jatka" ja täytä tiedot, niin palaamme sinulle pian! Tämän tarjouspyynnön lähettäminen ei sido sinua mihinkän ja tuotteita on haastava valita, että voit aina myös lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön sähköpostitse!

Näet tässä alla arviohinnoittelun valitsemillasi tuotteilla ja spekseillä. Lähetettyäsi tarjouspyynnön tätä kautta, se tulee myös sinun sähköpostiisi. Huomaathan, että voit vapaasti kokeilla erilaisia tilausmääriä ja tuotteita, sillä tarjouskoriin bongaamasi tuotteet eivät tilaannu tai varaannu sinulle vielä tarjouspyyntövaiheessa. Tilaamme tuotteet tehtaalta meille logomerkattavaksi vasta sitten, kun kaikki tilaukseen liittyvät asiat on sovittu asiakaspalvelijamme kanssa.

Paina "Jatka" tarjouspyynnön lähettämiseen, palvelemme sinua ilolla!

Ei tuotteita korissa.