☆ TARJOUS TUOTTEISTA: Voit lähettää meille sähköpostitse tarjouspyynnön logon kera, kertoen vapaamuotoisesti toiveesi. Katso yhteystietomme. ☆

SS639

SEES HUONETUOKSU

Kotiin, kylpyhuoneeseen ja toimistolle sopiva kotimainen SEES Nordic Air huonetuoksu on ylellinen ja hienostunut sekoitus raikkaita sitrushedelmiä, salviaa ja havupuiden tuoksuja. Raikas minttu ja lämmin kamomillaöljy viimeistelevät tuoksuyhdistelmän. Huonetuoksussa on käytetyt tuoksut on saatu kukkateollisuuden sivuvirroista ja raaka-aineista, jotka olisivat muuten menneet roskiin. Huonetuoksun pohja-aine on biohajoavaa ja luonnonmukaista, eikä se ole helposti syttyvää, kuten huonetuoksujen ainesosat yleensä. Valmistettu Suomessa.

Käyttö: poista lasipullon korkki ja laita mukana tulevat tikut pulloon. Tuoksut haihtuvat huoneilmaan tikkuja pitkin. Tuoksu on mieto ja se on tarkoitettu taustatuoksuksi rajattuun tilaan. Jos haluat voimakkaamman tuoksun tai käytät tuotetta ilmastoidussa tilassa, suosittelemme laittamaan huoneen eri kohtiin muutaman huonetuoksun.

Biohajoava, vegaaninen, valmistettu Suomessa.
Kierrätä pullo lasijätteenä ja pahvi kartonkina.

Logopainatus:
Tätä tuotetta ei voida logomerkata.

Tuotteeseen tutustuminen:
Tästä tuotteesta ei ole valmiina mallikappaletta showroomissamme, kysy tutustumismahdollisuudesta, katso lisätiedot tuotteisiimme tutustumisesta.

Tilausmäärä ja määräalennus:
• Minimitilausmäärä yht. 10 kpl, lisätiedot tuotetilaussivultamme.
• Alle 100 kpl tilauksiin lisätään pientilauslisä.
• Yli 200 kpl tilauksissa kysy meiltä määräalennusta.
• Toimitusvaihtoehdot näet Toimituskulut-sivultamme. Särkyvän toimituksen lisä lasketaan erikseen.

Toimitusaika:
Tuotteet saapuvat meille painettavaksi kahdessa arkipäivässä - muutamassa viikossa, riippuen tehtaan varastosaldoista ja rahtitilanteesta.

32.20

alv 0 %

Koko Suositushinta alv Brutto Turun varasto Tulossa Keskusvarasto Lisää koriin
32,20 € 7,73 € 39,93 € 73
Lisätiedot: uutuus
Lisää koriin